KRACHTIGE LEIDERSCHAPSTRAININGEN

Ik ben gecertificeerd voor en ervaren in het faciliteren van de krachtige leiderschapstrainingen van Vitalsmarts en KenBlanchard, onderdeel van VitalTalent B.V.

 

Crucial Conversations en Crucial Accountability vormen een krachtig fundament voor elke organisatie waar open communicatie en het nemen van verantwoordelijkheid sleutels zijn voor succes.

Situational Leadership Experience is de perfecte basis voor elke leidinggevende om effectief leiding te kunnen geven aan de diversiteit van mensen in het team, in hun diverse ontwikkelstadia.

Klik voor meer informatie

TRAINING OP MAAT GEMAAKT

De trainingen van VitalSmarts en KenBlanchard kunnen worden toegesneden op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Wat ook kan is dat ik een training, workshop of leertraject ontwikkel helemaal op maat gemaakt voor jullie. We kijken dan samen naar het gewenste resultaat en ontwikkelen van daaruit de inhoud en werkvorm.  Enkele voorbeelden van eerder gemaakte workshops:

Hoe identificeer ik me als nieuwe leidinggevenden met de leiderschapswaarden van de organisatie? Wat breng ik mee? Hoe zijn de managementprocessen verankerd in de leiderschapswaarden? Hoe ontwikkel ik mij tot een effectieve leidinggevende binnen deze organisatie?

Werkvorm: 2-daagse inspirerende sessie, gevolgd door intervisiebijeenkomsten

Resultaat: empowered leidinggevenden, klaar voor de start

Als je een verandering in je afdeling in gang wil zetten, waar moet je dan aan denken om succesvol te zijn?

Werkvorm: workshop van 3,5 uur, incl. toolkit

Resultaat: een  plan voor de start van je eigen meegebrachte verandervraagstuk

Ontdek de kracht van het vertellen van verhalen. Hoe kom ik aan mijn verhaal, welke elementen stop ik erin, wanneer wel/niet gebruiken en….hoe overwin ik mijn schaamte?: oefenen!

Werkvorm: workshop 3 uur, incl.toolkit

Resultaat: een eigen verhaal en een plan van aanpak voor nog meer mooie verhalen

Workshop van 1,5 uur waarin medewerkers met elkaar ontdekken op welke manieren ze kunnen leren. De workshop kan gedaan worden in een team met leidinggevende, maar ook in een projectteam of als collega’s onder elkaar. Ideaal als voorbereiding op de jaarlijkse Performance & Development cyclus.

Werkvorm: workshop van 2 uur,

Resultaat: alle mogelijke manieren van leren in beeld, besef dat leren binnen handbereik ligt,  concreet actieplan met leeracties

COACHING

Ik ben een actief luisterende, nieuwsgierige gesprekspartner die met effectieve vraagstelling de gedachtenstroom bij de ander op gang kan brengen en vervolgens kan stroomlijnen. Hierbij kan het gaan over leiderschap, gedragsverandering en interacties op de werkvloer. Maar denk ook aan intervisie op het vlak van Learning & Development. 

Deze coaching kan worden ingezet als vervolg op training en als losstaand traject.