AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Ik ben Karin, ik ben 48 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Breda. Sinds 25 jaar ben ik met veel plezier actief in diverse rollen in het werkveld HR. Sinds een aantal jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties. 

Sinds 2019 bied ik mijn kennis en ervaring aan via mijn bedrijf Develop & Grow. Op deze manier help ik medewerkers, teams en organisaties om zich te ontwikkelen, te groeien en de gewenste resultaten te behalen.

 

Ik heb een passie voor leren & ontwikkelen. Ik geloof dat simpele oplossingen die we samen maken zeer effectief kunnen zijn. Dit helpt bij de implementatie van de oplossing.

Ik ben vindingrijk in het gebruik van bestaande middelen en ik zie altijd kansen. Ik word erdoor gedreven om anderen de kansen ook te laten zien.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op, dan onderzoeken we dat samen. Ik bied via Develop & Grow mijn kennis en vaardigheden aan in grofweg 3 categorien:

Hoe ontwikkel ik mijn medewerkers optimaal? Besteden we ons learning budget op de beste manier? Hoe zorgen we dat er een verandering optreedt in het gedrag van onze mensen?

Ik kan deze vraagstukken beantwoorden en oplossingen maken en uitvoeren. Denk aan leertrajecten met diverse werkvormen zoals training, coaching, on-the-job leren, thema- en brainstormsessies. En ook teamontwikkeling en verandertrajecten.

Zoek je krachtige leiderschaps- en soft-skills trainingen, mogelijk aangevuld met coaching, die blijvend gedrag veranderen?

Ik kan die training geven en ook maken. Gerenommeerde programma’s op maat aanpassen of helemaal speciaal voor jouw organisatie een training maken.

Ik werk samen met de gerenommeerde labels VitalSmarts en KenBlanchard.

Hoe zorgen we ervoor dat onze leertrajecten of veranderprocessen echt succesvol zijn?

Gedegen implementatie in de organisatie is essentieel voor het resultaat. Ik heb hier ervaring in en kan implementaties voor jouw organisatie leiden als projectmanager.